€ 20,- KORTING PER TICKET

Nog éénmaal in Nederland! Jesus Christ Superstar met € 20,- korting per ticket

Uitverkochte zalen, minutenlange staande ovaties en lovende reacties van pers en publiek. De musical Jesus Christ Superstar wist in 2015 al tienduizenden harten te veroveren. Dit jaar komt deze spectaculaire voorstelling voor de laatste keer terug naar Nederland! Musical Club geeft jou de unieke kans om Ted Neeley nog éénmaal in de rol van zijn leven te zien. Boek kaarten via Musical Club van Televizier en ontvang € 20,- korting per ticket!

Jesus Christ Superstar de Musical

De Engelstalige musical Jesus Christ Superstar, geregisseerd door Massimo Piparo, is geïnspireerd op de gelijknamige film uit 1973. Ook in de film schittert Ted Neeley al in de rol van Jezus. Nu 43 jaar later vertolkt hij deze rol nog steeds in deze bijzondere musical. Dit muzikale meesterwerk van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice vertelt het verhaal van de laatste week uit het leven van Jezus. De wereldberoemde rockopera wordt ondersteund door een live orkest en bevat bekende songs als I don’t know how to love him, Superstar en het fenomenale Gethsemane.

De musical ontving lovende recensies: ‘IJzingwekkend hoge uithalen gedurende Gethsemane leiden terecht tot langdurige bravo’s. Vijf sterren!’ (De Gelderlander), ‘Neeley het onbetwistbaar middelpunt van de show’ (De Volkskrant), ‘Overdonderende show met een superstrakke rockband, wervelende dansers en uitstekende zangers’ (Vrij Nederland). Het is een voorstelling die je gezien moet hebben.

Nog éénmaal in Nederland

Op speciaal verzoek van niemand minder dan ‘Jezus’ Ted Neeley komt de musical Jesus Christ Superstar nog éénmaal naar Nederland. Het Nederlandse publiek maakte voor het eerst kennis met de voorstelling tijdens de UIT Markt Sing-a-long in 2015. Vanaf dat moment verliep de kaartverkoop razendsnel en was de musical avond na avond uitverkocht. Het publiek was uitzinnig en gaf steeds weer staande ovaties. Door het enthousiasme van het publiek verzocht Ted Neeley regisseur Massimo Piparo om nog één keer terug te keren naar Nederland. Op 14 december 2016 start Jesus Christ Superstar in de Heineken Music Hall in Amsterdam en gaat vervolgens verder in het World Forum Theater in Den Haag en het RAI Theater in Amsterdam.

Aanbieding: bezoek Jesus Christ Superstar met € 20,- korting per ticket

In Nederland is Jesus Christ Superstar te zien in de Heineken Music Hall in Amsterdam, het World Forum Theater in Den Haag en het RAI Theater in Amsterdam. De Musical & Theater Club van Televizier helpt jou aan de beste plekken en heeft natuurlijk weer een hele mooie aanbieding. Bestel nu kaarten met maar liefst € 20,- korting per ticket.

Locatie: Heineken Music Hall Amsterdam, World Forum Theater Den Haag & RAI Theater Amsterd

Datum: van 14 t/m 17 december in Heineken Music Hall Amsterdam, van 20 december t/m 8 januari 2017 in World Forum Theater Den Haag en van 31 januari t/m 5 februari in RAI Theater Amsterdam

Aanvang: 20:00 uur

Duur: ± 3 uur, incl. pauze.

Cast: Ted Neeley (binnenkort wordt de volledige cast bekend gemaakt)

Voorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering. • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen voor 1e, 2e en 3e rang • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van voorstelling. • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen. • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten