TICKETS VANAF € 25,-

Meezingen met Holland Zingt Hazes vanaf € 25,- en per ticket ontvang je gratis een André Hazes hoed!

André Hazes. Een icoon, een volksheld en een legende. Niet alleen omarmd door zijn fans, maar eigenlijk door heel Nederland. Niet voor niets is Holland Zingt Hazes jaarlijks een groot succes. Kaartjes voor deze ode aan een van Nederlands grootste artiesten, bestel je al vanaf € 25 bij de Musical & Theater Club van Televizier. Daarnaast ontvang je per ticket gratis een André Hazes hoed t.w.v. € 7,50!

Holland Zingt Hazes brengt legende terug op het podium!

5 jaar Holland Zingt Hazes belooft een overrompelende live-ervaring te worden. Door middel van de nieuwste Hologram technieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Dit belooft een onvergetelijk moment te worden. Spectaculair en ontroerend tegelijk. Nooit eerder werden deze gloednieuwe Hologram technieken in Nederland vertoont.

Een extra speciale jubileumeditie van Holland Zingt Hazes

Dat Nederland André Hazes in het hart gesloten heeft, is wel duidelijk. Zijn muziek is onsterfelijk, evenals zijn persoonlijkheid en opmerkelijke leven. Niet voor niets zijn de Holland Zingt Hazes-concerten al vier jaar op rij een groot succes, en ook deze vijfde editie belooft een waar juweeltje te worden. Met André’s grootste hits op het programma en een speciale jubileum-line-up, die later dit jaar bekendgemaakt wordt.

Kom ook naar het meezingfeest van 2017 en bestel direct je kaarten voor het Holland Zingt Hazes-concert op donderdag 23 maart of zaterdag 25 maart!

Voor vragen en reserveringen kunt u ook contact opnemen via 088-5500269.

Locatie: Ziggo Dome, Amsterdam

Data: Donderdag 23 maart of zaterdag 25 maart 2017

Aanvang: 20.00 uur

Artiesten: Later dit jaar wordt de complete line-up bekendgemaakt.

Actievoorwaarden: Maximaal 8 kaarten per reservering • Deze actie is alleen geldig voor het concert op donderda 23 maart of zaterdag 25 maart 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden

Bestel Kaarten