€ 25,- KORTING PER TICKET

Goedkope kaartjes voor ‘Christmas with the King’?

Die hebben we voor je! Zo kunt u voor een mooie prijs gaan genieten van dit bijzondere eerbetoon aan Elvis Presley. Grahame Patrick kruipt na zijn eerdere successen opnieuw in de huid van The King en geeft dit keer een bijzonder kersttintje mee aan een swingende avond vol rock ’n roll! Bestel tickets bij Musical & Theater Club van Televizier en profiteer van goedkope kaartjes voor ‘Christmas with the King’ met maar liefst € 25,- korting!

De grootste hits van Elvis

Net als bij zijn succesvolle shows ‘Elvis the Musical Show’ en ‘Elvis the Show’ laat Grahame Patrick weer het allerbeste uit de muzikale schatkist van Elvis Presley horen. Speciaal voor deze show zingt hij nu ook kerstklassiekers van The King, zoals ‘White Christmas’ en ‘Holy Night’.

Gospels van het Stamps Quartet

Bijzonder is ook de aanwezigheid van het Stamps Quartet. Dit fantastische viertal stond in de 70’s al jarenlang met Elvis op het podium om samen met hem oude, Amerikaanse gospel songs te zingen. Dat gaat ook tijdens ‘Christmas with the King’ weer gebeuren, met prachtige nummers als ‘How Great Thou Art’ en ‘Amazing Grace’.

Een Kerst om nooit te vergeten!

Herinneringen aan Kerstmis zijn natuurlijk altijd mooi, maar gaan toch vooral vaak over eten, familiebezoek en avondjes thuis. Met ‘Christmas with the King’ ben je verzekerd van een kerstherinnering die je nog lang bij zal blijven. De ultieme kerstsfeer, compleet met fantastische muziek, swingende dansmoves en een spetterend optreden!

Bestel nu goedkope kaartjes voor ‘Christmas with the King’

Een beetje geld besparen is natuurlijk altijd mooi meegenomen in de dure decembermaand. Goed nieuws, want wij hebben goedkope kaartjes voor ‘Christmas with the King’. Bestel nu tickets bij Musical & Theater Club van Televizier en wij geven maar liefst € 25,- korting op elk kaartje!

Locatie: RAI Amsterdam
Aanvang: 12, 13, 14 december om 20.00 uur

Locatie: Den Haag – World Forum Theater
Aanvang: 16 december 20:00 uur, 17 december om 14.00 en 20.00 uur en 18 december om 14.00 uur

Artiest: Grahame Patrick

Voorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering. • Deze actie is geldig voor alle voorstellingen voor Loge, 1e, 2e en 3e rang • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van voorstelling. • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen. • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten