€ 10,- voordeel Per Ticket

The Bodyguard met € 10,- voordeel per kaartje!

Weet je nog hoe bijzonder de eerste keer was dat je The Bodyguard zag? Voor iedereen die van de film genoten heeft is er goed nieuws: The Bodyguard de Musical is in Nederland! Dat vieren we bij Televizier met een mooie aanbieding. Bestel nu via Televizier je kaarten en je krijgt van ons € 10,- voordeel per kaartje.

Over The Bodyguard de Musical

Als je de film ooit gezien hebt vergeet je het bijzondere verhaal van The Bodyguard natuurlijk nooit meer. Over hoe Whitney Houston de popster Rachel Marron speelt en beschermd wordt door bodyguard Frank Farmer, gespeeld door Kevin Costner. Romantiek, passie en bloedstollende spanning wisselen elkaar continu af, waardoor je helemaal opgaat in het bijzondere liefdesverhaal.

Eerbetoon aan Whitney Houston

Behalve een herbeleving van een prachtige film is The Bodyguard de Musical natuurlijk ook een eerbetoon aan Whitney Houston. De zangeres overleed in 2012 en liet daarbij een schat aan prachtige muziek achter. Een erfenis die bij Romy Monteiro in goede handen is, want haar soulvolle stem is van een grootsheid die niemand onberoerd laat. Je gaat het zelf horen als The Bodyguard de Musical in Nederland is, met nummers als:

• I Will Always Love You
• One Moment In Time
• I Wanna Dance With Somebody
• Run To You

The Bodyguard de Musical in Nederland: de beste plekken!

Wil jij ook naar The Bodyguard de Musical? In Nederland is de voorstelling te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. Televizier begeleidt je daarbij ook nog eens naar de beste plekken. We geven je namelijk € 10,- voordeel per kaartje.

Voor vragen en reserveringen kun je ook contact opnemen via 088-5500269.

Locatie: Beatrix Theater, Utrecht.

Aanvang: Dinsdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15:00 en 20:00 uur en zondag om 14:00 en 19:00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze

Cast: Romy Monteiro (Rachel Marron), April Darby (Rachel Marron), Mark van Eeuwen (Frank Farmer), Dave Mantel (Frank Farmer), Miro Kloosterman (Frank Farmer), Nurlaila Karim (Nicki Marron) e.a.

ACTIEVOORWAARDEN: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is geldig voor alle 1e rang voorstellingen op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag en alle 1e en 2e rang voorstellingen op vrijdag en zaterdag t/m 31 januari 2017 • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door u gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten